Бойко Борисов се срещна с лидера на опозицията в Беларус Светлана

...
Бойко Борисов се срещна с лидера на опозицията в Беларус Светлана
Коментари Харесай

Борисов се срещна с лидера на беларуската опозиция: Подкрепяме теб, съпруга ти и каузата, за която се бориш

Бойко Борисов се срещна с водача на опозицията в Беларус Светлана Тихановска. На Фейсбук страницата на водача на ГЕРБ и ръководител на Комисията по външна политика към Народното събрание бе оповестено малко видео от срещата им. 

" От първия ден на войната стои знамето на Украйна в нашата партийна централа. Направихме всичко, което зависи от нас и мисля, че сме от страните, които най-вече оказват помощ в Украйна - с въоръжение, с бойна техника, пари. Така че за нас е чест през днешния ден да те забележим и теб, да те уверим, че в наше лице като партия, имаме намерение да създадем едно обединяване за другарство. Нашият парламент, група депутати, които да поддържаме теб, брачна половинка ти и идеята, за която се бориш ", съобщи Борисов. 

Припомняме, че по-късно денем Тихановска ще бъде изслушана в Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и Еврозоната, където тя  ще приказва за съпротивата на беларуските демократични сили против войната в Украйна и режима в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР